Ondernemingsplan

In het Ondernemingsplan formuleren we onze doelen en thema's voor onze organisatie en gaan we in gesprek met huurders. In 2023 schrijven we een nieuw Ondernemingsplan voor Woonin. Tot die tijd geldt het Ondernemingsplan van Mitros.

Ondernemingsplan Mitros

Wat willen we als grote woningcorporatie in Nederland? Deze vraag kunnen we op een fraaie manier beantwoorden. Wij kiezen voor een scherpe formulering: Wij willen ervoor zorgen dat onze huurders super tevreden en trots zijn om bij Mitros een huis te huren. Door de beste sociale huisvesting te bieden en onze huurders op één te zetten, in alles wat we doen. Door écht contact te maken en ons oor in de omgeving te luister te leggen.

Mitros is een grote sociale verhuurder met ongeveer 30.000 betaalbare huizen in Utrecht en Nieuwegein: 65.000 mensen wonen in een van onze huizen. Wij zijn er vooral voor de mensen met een laag inkomen. Wij vinden dat iedereen recht heeft op goed wonen. Of je zorg of begeleiding krijgt, dik, dun, zwart, blauw, groen of wit bent, doet er niet toe.

Wilt u erachter komen hoe wij ons plan omtoveren in de praktijk? Lees met ons mee door hier te klikken. Misschien herkent u zichzelf erin. Want een plan maken we samen. Zo hebben wij ons laten bijpraten en inspireren door onze huurders, medewerkers en (maatschappelijke) partners in Utrecht en Nieuwegein. Hun ervaringen en overtuigingen hebben bijgedragen aan ons plan. En zo ontstaat een gezamenlijk plan.

Bent u geïnteresseerd in al onze afwegingen en wilt u van de hoed en de rand weten? Dat kan: het volledige ondernemingsplan vindt u hieronder.

Ondernemingsplan