Vestiging Nieuwegein opent balie voor huurders

Woonin opent op woensdag 1 februari de vestiging op de Vreeswijksestraatweg in Nieuwegein voor huurders met vragen.

Op die dag staat er iets lekkers voor u klaar, dus we nodigen u graag uit om langs te komen. Het adres van de vestiging is Vreeswijksestraatweg 22, op loopafstand van Cityplaza en Sportcomplex Merwestein. De balie is open van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur.

Dichtbij huurders

Woonin Nieuwegein heeft een eigen gebiedsregisseur Myrte van der Gugten en een manager Wonen. Deze vaste gezichten dragen bij aan het netwerk in de gemeente, met huurders en samenwerkingspartners. Manager Wonen Katja van Boeijen over de opening: “We zijn heel blij dat we met de opening van deze balie huurders persoonlijk te woord kunnen staan in Nieuwegein. We starten hier met een vast team voor de gemeente Nieuwegein. Zo houden we kennis en ervaring in huis en werken we slagvaardig. Huurders gaan daar absoluut iets van merken. Dat begint al met een feestelijke opening op 1 februari, om bij te praten met onze huurders”.

Meer sociale huurwoningen

De naam Woonin staat voor Samen, Dichtbij, Goede buur en Goed wonen. Met de fusie heeft Woonin meer slagkracht om extra sociale woningen te bouwen in de regio. Bovendien werkt Woonin aan een sterk team van medewerkers die weten wat er leeft onder huurders in de wijken. Er is een grote opgave voor de volkshuisvesting in Nieuwegein. Woonin levert binnenkort de nieuwbouw op het JUKO-terrein op en werkt daarnaast aan plannen voor het Nijpelsplantsoen, Vreeswijk en de Lijsterbesstraat. Volg onze projecten op woonin.nl/projecten.

Contact opnemen

Huurders zijn tijdens de openingstijden van harte welkom bij de balie in Nieuwegein. Daarnaast is Woonin ook digitaal en telefonisch goed bereikbaar. Kijk op woonin.nl/contact voor alle contactmogelijkheden.