Het Wijkbedrijf

Goed wonen met de juiste zorg

Iedereen heeft recht op goed wonen. Woonin heeft veel woningen in de stad en regio voor mensen met een laag inkomen. Woningen die zorg vragen zodat er ook goed in gewoond kan worden. Wijkbedrijf Utrecht helpt Woonin die zorg te leveren.

Veel gevraagd over Het Wijkbedrijf

Ik heb hulp nodig bij een klus, hoe regel ik dit?

Algemeen

U kunt contact opnemen met het Wijkbedrijf Utrecht om te vragen wat de klus kost. U kunt hen bereiken via 030 - 879 48 79. Of kijk op de website van Wijkbedrijf Utrecht. Het Wijkbedrijf voert alleen klussen uit in Utrecht.

Wat doet Wijkbedrijf Utrecht?

Algemeen

De medewerkers van het Wijkbedrijf kunnen u helpen met klussen als schilderen en verhuizen. Ook hovenierswerk (in de tuin) kunnen zij voor u doen. Dit is bijvoorbeeld handig als u zelf niet (meer) in staat bent om deze klussen op te pakken. Bij het Wijkbedrijf werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De medewerkers worden in het werkveld opgeleid voor de klussen die zij uitvoeren. Er is altijd een begeleider bij de klussen aanwezig. De kosten voor het inhuren van het Wijkbedrijf zijn hierdoor vaak lager dan bij een gewone aannemer. Het Wijkbedrijf voert alleen klussen uit in Utrecht.

Betaal ik kosten als het Wijkbedrijf een klus uitvoert?

Algemeen

U kunt tegen betaling gebruik maken van het Wijkbedrijf Utrecht. De kosten voor het uitvoeren van een klus zijn vaak minder dan bij gewone aannemers. Het Wijkbedrijf voert alleen klussen uit in Utrecht.