Groen & Grijs

Samen met de gemeente en hoveniers besteden we aandacht aan het groen en grijs bij u in de buurt. Bij groen en grijs kunt u denken aan plantsoenen, plantenbakken, bomen, parkeerplaatsen, de stoep, speeltuintjes, afvalbakken en zitbankjes in uw buurt.

Kies uw onderwerp

Tuinonderhoud

Wij zorgen ervoor dat de tuin er netjes uitziet als u in de woning komt wonen. Zorg dat uw tuin er daarna netjes uit blijft zien. Voor buren is het vaak vervelend als u uw tuin niet goed onderhoudt.

Lees verder

Mag ik een boom (laten) kappen?

Heeft u een monumentale boom? Dan heeft u een kapvergunning van uw gemeente nodig. Heeft u geen monumentale boom, dan mag u de boom in uw tuin zelf kappen. Ontstaat er schade door een boom? Dan kunt u de boom door ons laten weghalen.  

Erfafscheiding

Een erfafscheiding geeft de grens aan tussen uw woning of tuin en die van uw buren. Het is bijvoorbeeld een haag of schutting. Wilt u een erfafscheiding plaatsen of veranderen? Stem dit eerst goed af met uw buren om vervelende situaties te voorkomen.

Lees meer

Schoonmaak

Wij willen graag dat het gebouw waar u woont veilig en schoon is. Wij zorgen ervoor dat uw portiek wordt schoongemaakt. Als bewoner kunt u de portiek netjes houden, zodat het voor iedereen prettig wonen is. Als er iets stuk is, of als er niet (goed) is schoongemaakt, dan kunt u ons dit laten weten. 

Lees verder

Afval ophalen in uw gemeente

Uw gemeente zorgt voor de verwerking van afval. Bent u uw milieu- of afvalpas kwijt? Of wilt u weten wanneer het afval opgehaald wordt? De gemeente helpt u graag verder.  

Lees verder